Wednesday, October 17, 2007

For fuck sake!!





Sattusin sellele lingile. Ma ei ole isegi imestunud, et mõni mees kulutab üle 3 tonna selle seadeldise ostmisele ja iga päev kannab seda 4-8 tundi oma riista küljes. See on kindlasti üks väga tore kogemus ja ütlemata mugav.

Ma tõesti tahaks näha seda tüüpi kes on näiteks 4 kuud kohutavat vaeva näinud ja saanud peenisele 2 senti juurde, kuidas see oma tjuunitud riistaga läheb lööb klubide uksi lahti ja kõnnib ringi oksad laiali "et jou tsikid mul on 2 senti suurem riist, tulge nüüd jaole". Eriti tahaks ma näha tema reaktsiooni kui kuudepikkuse lantimise tulemus on null ja mees ei mõista et vb naistel on suht suva mis sul püksis on vaid rohkem läheb korda mis sul kupli all on ja mis inimene sa oled.

Mees kes on nõus oma riista küljes iga päev mingeid aparaate kandma klassifitseerub küll "tuled põlevad aga kedagi pole kodus" alla.

4 comments:

Anonymous said...

haha... pealkiri on väga tabav, sõna otseses mõttes

kunagi kuuldud liigitus: on 3 sorti mehed
- mehed, kel riist küljes
- mehed, kes riista küljes
- lihtsalt munnid mehed

JÄÄRAPLIKA: said...

Päris hea klassifikatsioon eelkirjutaja poolt. Võtan käibele.

Blogi oli ka hea, naersin päris korralikult. How desperate man can be to visit that site?

Kaia said...

võibolla on see sama värk mis naistel rindadega. Naised lasevad rindu suurendada (teadagi, pole see ka teps mis meeldiv kogemus. tüsistused ja värgid) mehed "pikendavad " peenist. Aga edu! :P

Anonymous said...

tähtis ei ole riista pikkus, vaid sisu.

http://semenax.com/

st see mis riista seest tuleb