Friday, July 13, 2007

AA

Lgp. Anonüümsed Klähvijad!

See ei ole siin Delfi moksendamispost, kuhu postid, et Savisaar on loll ja itsitad enda vaimukuse üle endale pihku. Siia ei ole oodatud anonüümsed mölisejad. Seepärast kustutan ma kõik identifitseerimata tegelased ära. Julged öelda, ole nii kõva mees/naine et seisa ka oma sõnade taga, kuigi näha on et mõnel jääb sellest poolest puudu. Mina vähemalt julgen oma ütlemiste taga ise seista ja mitteanonüümse kriitika ka vastu võtta.
Üks klähvija võttis sõna Abiks meestele posti kohta, et miks ehin ennast võõraste sulgedega: kas kuskil selles postis on kirjas et see on minu mõttetöö vili??
Jah tõesti see meil ringles meili teel ringi ja mina lihtsalt mugandasin ta eesti keelde.
Üks anonüümik võttis väga ründavalt sõna ühe vanema teema all ja klähvis teemadel millest tal pole vähimatki aimu aga nagu delfi moksendajatel kombeks siis on nad igal alal asjatundjad ja ei väsi oma lollust teistega jagamast.
Siis võiks keegi veel sõna võtta, et need pildid on võõraste sulgedega ehtimine, Imbe Tshill teema on ka võõraste sulgedega ehtimine sest ka see ju polnud minu väljamõeldis. Mõni võtab interneti elu ikka way too serious, see on ju lihtsalt ühe suvalise eide bloog, keegi ei kohusta seda lugema, ausõna.

6 comments:

Karupoeg Pohhui said...

I hear you, ma tahaks oma blogisse sellist plug'inni, et kui tuleb anonüümne kommenteerija kes arvab, et võib lambist möliseda/kritiseerida ... siis tule hullu hooga monitorist välja rusikas ja paneb räige liti vastu molli ... ja sellele järgneb sõnum ... shut youre piehole ... asshole!

Kui oled kõvem mees/naine ja kirjutad alla, kes oled ... siis ok, tulen ja panen isiklikult näpud sahtlivahele ... ma ei saa aru sellistest ... nagu näha, on see teema ka minul hingelähedane ... tramaeivõi, lambist aetakse närvi!

Sipsik said...

Iksäktli!
Mina ka ei saa aru - kui ei meeldi ja käib vastu, mis krt loed siis? Nagu blogijad oleksid mingid ühiskonnas tunnustatud arvamusliidrid, kelle sõnu neelata ja siis anonüümselt vaja paska kaela kallata. Ei sobi, siis miks ikka huvi tunned?
Blogija on ju avalik. Suures osas vähemalt ja kes tahab jälgi ajada, tuvastab ka isiku. Seepärast ongi kummaline et suurimad klähvijad ikka anonüümseks kipuvad jääma. Needsamad vähese intelligentsiga delfikad tõenäoliselt.

Babajagaa said...

Karupoeg pohhui, ma telliks ka selle rusika ja seadistuse.
Eestindamise korral peaks rusikale järgnema järgmine teade www.eit.ee.
teate suhtes on muidugi võimalikud erinevad variandid.

sp said...

no missa kostad või kossa pistad nagu Kersna sõnul Antsla kandis öeldakse...
sul on õigus, Regiina, rämedalt käib ikka pinda, kui mingid anonüümsed sipsikud ja karupojad siin komm-ivad, eksole (ei teagi, mis emotikoni siin kasutada)

tuhanded kuressaarest tallinna kolinud naiskad võivad sellist nime kasutada ja esimesed paar lk blogist on sama anonüümsed

(logisin siis seekord sisse, et proua Martini haiglaselt kahtlustav sõbranna, kellel üksord sama probleem oli, ei arvaks, et keegi on mu isiklikud initsiaalid kaaperdanud)

võid kindel olla, et neid neg/pos/misiganes arvamusi ei kribanud siia Issand Jumal ega tulnukas, vaid ikka keegi inimene, kes miskipärast just nii arvas, ebaviisakas muidugi ,aga-
isiklike sõpradega suhtlemiseks ion niiehknaa teised kanalid

Babajagaa said...

sp - jutt käis anonüümsetest kommijatest. Sipsikud ja karupojad pole ju anonüümsed. VB väike värskendus ja meeldetuletus anonüümse sõna tähenduse üle ei teeks paha mh??

JÄÄRAPLIKA: said...

Haiglaselt kahtlustava sõbranna all on mind mõeldud ve?