Wednesday, September 13, 2006

Kampaania II



Siin pildil on nüüd tegelik kampaania "ajud". Pilti vaadates, on vist selge miks tema ei saa olla esindusnägu, sest no visuaalselt on juba kaugele näha, et tegu on nagu eriti õela persooniga ja olgem aus ka mitte kõige kaunima tiitli pälvinud loom kui nüüd lausa aus olla, siis on tegu ilgelt jõleda nässiga. Ja õelusega tänapäeval väga ei müü, müüvad seks, nunnud loomad ja naised. Fluffy esialgu ei saa ei naisi ega seksi, kuid tuleviku kampaanias on erinevad variandid täitsa mõeldavad. Siis kui mudilased on vallutatud ja siirdume edasi tiinekatele.
Et hall kardinal siis või nii, sest olgem aus Fluffy pole just karbi kirkaim kriit, tema funktsioon ongi välja näha nummi ja kohev ja võimalikult vähe rääkida. Nagu eesti president.
Vaesekest pole ka nimega õnnistatud, Roman Tika elik romantika kui kiirelt lugeda.

4 comments:

ktrn said...

kas sa pidasid "tema funktsioon ongi välja näha nummi ja kohev ja võimalikult vähe rääkida. Nagu eesti president" all silmas meie istuvat Hõbelokikest või tulevast Kikilips-teeb-mehe-shikiks'it?

Babajagaa said...

Hõbelokikest ikke. Näeb ta ju suht nummi välja ja kohev.
Kikilipsuga saab eesti võib-olla uuesti Presidendi nagu oli Lennu taadu, et julged ka inimestega rääkima lasta:)

Anonymous said...

see kikilipsuga on liiga flegma, et tast head nahka saada võiks...

Babajagaa said...

Eiei kikilips is kinda a nummi. Sobib paremini kui hõbelokk, kes on nagu eriti flegma. Las vanainimesed ikka puhkavad mitte ei ole neid mõtet piinata kohal kuhu nad ilmselgelt ei sobi.