Monday, November 27, 2006

Kindlus


Naised ja käekott. Igavene teema. See on nagu Pandora laegas meeste jaoks, puudud - kutsud endale maailma hädad kaela:)

Tegelt pole tegemist millegi ebaloomuliku ega müstilisega. Kuulsin, et kunagi olla üks mees loobunud oma südamedaami kosimisest, sest tidriku äraolekul avanes talle pilk temakese käekotti ja avanev pilt muutis mehe plaanid igaveseks. Ei seal ei olnud ex-poisi pead ega sõrmi vaid kotipõhi oli täis muranenud ja kleepunud karamelli. Aga tõelise puhtusefriigi jaoks on see vist maailma lõpp.

Käekott on naiste jaoks, kindlus, turvasammas - ühesõnaga väga tähtis. Mida vaja, see on seal olemas. Mida suurem kott, seda parem. Mida iganes poleks ma elu jooksul kotti toppinud mõttega, et järsku läheb vaja. Toitu, juua, ravimeid, riideid, jalanõusid, muusikat, raamatut, muundamisvahendeid, kilinaid-kolinaid.

Naistele meeldib olla enam-vähem kõigeks valmis - kui on vaja on sul asjad omast käest võtta. Üldjuhul on mehed niimoodi varustanud oma auto. Hügieenivahendid, rätik, ujukad, grill on suvel vist enamus meeste pagassis olev arsenal.

Isegi tigu tassib kodu endaga kaasas, samamoodi siis ka naine. Niih aga mure tekib siis kui tuleb autfiti juurde lisada mingi imeväike kott. Siis hakkab kõige keerulisem osa: puzzle ja keerulised mõttekäigud teemal, kas mul seda võib vaja minna? aga kui läheme sinna siis on seal küll seda vaja jne. Pmst näeb ülesanne samamoodi välja kui öelda mehele, et palun pane rahakoti sisu tikutopsi.

Ühesõnaga ma väga ei imesta kui varsti tuleb moodi uhkeks ja trendikas esemeks muundatud kartulikott. Vot on sellel alles kapasiteete. Ei mingit peamurdmist enam!

2 comments:

Anonymous said...

UUDIS! NÜÜD trendika kartulikotiga kaasa ka detailne koti kaart! Ei enam kunagi kadunud asju ridikülis! Kui tellid kohe, saad kauba peale veel ka ehtsa mullalõhnalise parfüümi!

Telli kohe!

Ainult telepoest! Hind kõigest nainty nain nainty nain!

Aga see pole veel kõik! Täieliku autentsuse saavutamiseks paneme kaasa ka peotäie kuivanud mulda ning rulli takunööri, kui helistad kohe alloleval numbril!

Anonymous said...

ma julgeks eeldada, et kui kartulikotti nii oma kaks aastat täies ulatuses kasutada, siis see jääb väikseks..
inimestel on mingi tobe harjumus, et olgu asjad nii suured kui vaja, üsna pea on vaja ikka veel suuremat, olgu selleks siis auto, kuhu ei mahu enam kogu träni kaasa (grill suvel ja mis need muud loetletud asjad olid :P) või siis kas või elementaarne elamine kusagil korteris, tudengina saad hakkama ühetoalises, välja kolides on aga kuidagi tühja elamisse nii palju kola tekkind, et ei tea, mis valemiga see ära viia.. siis kahetoaline korter, sama lugu, jne..

kui tikutopsi id-kaart ja pangakaart ära mahuks, siis põhimõtteliselt saaks sellega ju isegi hakkama :) samas on need võimalus ka tagatasku ära unustada, pole isegi tikutopsi vaja..

ja lõpetuseks, käekotid on teie pärusmaa ja loll on tüüp, kes sellesse maailma süveneda üritab.. lihtsam oleks tõenäoliselt võtta loenguid tuumafüüsikast..